ÖVRIGT

Prislista

Skriv ut hela prislistan... (pdf öppnas i nytt fönster)

Om du inte hittar svar på det du söker är du välkommen att kontakta oss här.

Förstärker bilens originalrostskydd

Att skydda och stoppa rosten

Den viktigaste faktorn för att stoppa ett pågående rostangrepp är rostskyddsvaxets penetrations-förmåga i hålrum och skarvar. Här är rostrisken mycket hög och därför får inte vaxet torka eller bli hårt!

Noxudol 700 penetrerar 3-4 gånger bättre än motsvarande lösningsmedelsbaserade medel och ger därför ett bättre rostskydd.

Slitskydd

Ger skydd mot hjulsprutet på bottenplatta och hjulhus. Här är rostrisken låg på grund av fartvinden som ger snabb avtorkning.

Noxudol 300 ger ett utmärkt slitskydd på asfalterade vägar.

Nya bilar rostar

Moderna bilar blir allt mer inklädda under med stora plastsjok för att skapa bättre aerodynamik. Nackdelen är att fukt och smuts kommer in men har svårt att ventileras bort vilket gör att hela bottenplattan blir en dold rostfälla. Läs artikeln som publicerades i Vi Bilägare här… vibilagare

Lösningsmedelsfritt

Att använda rostskyddsprodukter som är lösningsmedelsfria innebär en rad fördelar. Bland annat den höga torrhalten som innebär att 100 % av materialet stannar kvar på den behandlade ytan.

Lösningsmedelsfritt innebär bl.a.

  • Klimatneutralt, inga co2-utsläpp i atmosfären.
  • Bättre penetrationsförmåga genom att det inte torkar helt.
  • Allergisäkert genom att det inte alstras någon lösningsmedelsdoft.

Allt för din trygghet.

Våra Paket

Enkel

Pris från 3000:-  inkl. moms.

Vårt enklaste program där vi behandlar bottenplattan och dess delar såsom komponenter, hålrum, spalter, skrymslen, komponenter och skarvar med en tunnare och högpenetrerande rostskyddsvax med fokus på rostskydd. Lämplig både på nya bilar med mycket skyddande plast under eller äldre bilar med begynnande rost.

BAS

Pris från 5400:- inkl. moms.

Ett komplett program där hela bilen behandlas. Underrede behandlas som Enkel samt att hela karossens hålrum,  spalter och skrymslen, hjulhus, dörrar och luckor behandlas med en högpenetrerande rostskyddsvax med fokus på rostskydd. Lämplig både på nya bilar med mycket skyddande plast under eller äldre bilar med begynnande rost.

BAS Plus

Pris från 7900:-  inkl. moms.

Passar bra på bilar där man behöver eller vill ha en förstärkning av bottenplattans slitskydd. En klassisk rostskyddsbehandling. Lämplig på rambyggda bilar eller om man åker mycket på dåliga vägar.

Programmet bygger på Bas men vi förstärker skyddet på bottenplattan med en tjockare rostskyddsvax.

 

Svensktillverkat

Noxudol är lösningsmedelsfritt och tillverkas av Auson AB med utvecklingsavdelning och fabrik i Kungsbacka. Produkterna används av fordonsindustrin, bilprovningen och i bilverkstäder över hela världen!

PARTNERS

Följ oss på Facebook!
Vår hemsida är anpassad för alla enheter!