ÖVRIGT

Prislista

Skriv ut hela prislistan... (pdf öppnas i nytt fönster)

Om du inte hittar svar på det du söker är du välkommen att kontakta oss här.

Rekond

Vi hjälper dig med alltifrån en handtvätt till stora komplicerade saneringar.

Våra medarbetare är välutbildade med en stor samlad kompetens och specialistkunskap, alla har sina specialområden för att helt enkelt vara bäst på det de gör.

Så gör som tusentals andra och lita på att vi ger dig valuta för pengarna. Vi kommer göra allt för att göra just dig nöjd, det är ett löfte från oss.

Det får du bara av ett riktigt proffs!

Våra Rekondpaket

Här kan du läsa om några paketlösningar

REKONDPAKET Exkl. moms Inkl. moms
In och utv. rengöring ”In/Ut” 784:- 980:-
Utvändig tvätt med avfettning, vaxschampo, fälgrengöring. Dammsugning av kupe och bagageutrymme. Rengöring av dörrkarmar, paneler, mattor m.m In/utv. fönsterputs.
Bilrekond Vax ”Klassikern” 1 760:- 2 200:-
Vaxning samt in/utvändig rengöring.Utv. tvätt med avfettning, fälgreng. och maskinell vaxning. Dammsugning av kupe och bagageutrymme. Rengöring av dörrkarmar, paneler, mattor m.m In/utv. fönsterputs.
Bilrekond ”Helrekond” 3 040:- 3 800:-
Polering och vax samt invändig reng.Utvändig tvätt med avfettning, fälgrengöring och motortvätt. Polering av karosseri (tar bort tvättrepor och mildrar andra defekter samt avoxiderar), vaxning och iläggning av stenskott samt tillsnyggn. av gummi och plastdetaljer. Dammsugning av kupe och bagageutrymme. Rengöring av dörrkarmar, paneler, mattor m.m In/utv fönsterputs.
Bilrekond ”Värstingen” 7 920:- 9 900:-
Här får du allt…din bil blir som ny!!!Utvändig tvätt med avfettning, fälgrengöring och motortvätt. Polering av karosseri (tar bort tvättrepor och mildrar andra defekter samt avoxiderar). Keramiskt Lackskydd Matrix Black NordicSilox 5D och iläggning av stenskott, tillsnyggning av gummi och plastdetaljer samt lackering av dragkrok m.m. Dammsugning av kupe och bagageutrymme. Rengöring av dörrkarmar, paneler, mattor m.m In/utv fönsterputs. Klädselvård och impregnering av klädsel eller infettning av skinnklädsel samt vid behov luktsanering. Glasförsegling.

PARTNERS

Följ oss på Facebook!
Vår hemsida är anpassad för alla enheter!